Personvernerklæring for Fleischer Couture

Juni 2018

Vi i Fleischer Couture tar ditt personvern på alvor, og det er viktig for oss å gi deg en best mulig handleopplevelse hos oss. Her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»).

– Vi sikrer personlige data i tråd med alle gjeldende lover og forskrifter.

– Vi begrenser bruken og behandlingen av personlige data til de formålene vi trenger dem til, og kun med uttrykkelig tillatelse eller på annen juridisk basis.

– Vi vil være kritiske, åpne og tydelige om når, hvordan og hvor vi bruker personlige data.

– Vi vil passe på at vi ikke lagrer personlige data lenger enn absolutt nødvendig, og at vi følger alle gjeldende tidsplaner og vilkår for lagring av data.

Hvilken informasjon samler vi inn og hvordan brukes personopplysningene

Når du handler i vår nettbutikk eller oppretter en brukerprofil på nettsiden vår legger du igjen personlige opplysninger som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Dette er informasjon vi må ha for at du skal kunne fullføre handelen på en god måte, og for at vi skal kunne levere ordren til deg. Vi lagrer informasjonen du har gitt oss for å kunne gi deg best mulig service om du kontakter oss i etterkant av kjøpet du har foretatt på nettsiden vår.

Vi bruker informasjonen for å gi deg informasjon om nye produkter eller andre nyheter vi mener kan være interessant for deg knyttet til merket Fleischer Couture. Kommunikasjonen skjer via e post eller annen målrettet markedsføring hvis du gir tillatelse til dette ved samtykke på vår nettside. Du kan gi samtykke enten når du skriver deg opp på vår epost-liste eller når du kjøper klær i nettbutikken vår.

Etter personopplysningsloven § 18 har du rett til å kreve innsyn i de registrerte opplysningene om deg, samt rett til å kreve retting og sletting av informasjon i henhold til lovens §§ 27 og 28. En slik begjæring må sendes skriftlig til kundeservice@fleischercouture.no eller Fleischer Couture, Hoffsveien 40 0275 Oslo.

Hvordan håndteres mine personopplysninger

Det er Fleischer Couture som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger.

Vi vil behandle dine personopplysninger i samsvar med dagens lovkrav knyttet til personvern, herunder sikre at ansatte i Fleischer Couture som håndterer og behandler personvernopplysninger er oppdatert om de gjeldende reglene til enhver tid. Interne rutiner er utarbeidet for å beskytte informasjonen du gir oss.

Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med denne personvernerklæringen. Mer informasjon om personvern finner du på www.datatilsynet.no


Datalagring og deling av persondata

Vi lagrer dine personlige data kun så lenge som det er nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet dem inn til, deriblant for å innfri eventuelle juridiske krav eller krav til regnskapsføring eller rapportering.

Når vi fastsetter passende lagringsperiode, tar vi med i betraktningen mengde data og deres natur og følsomhet, den potensielle risikoen for skade fra uautorisert bruk eller utlevering av dine personlige data, formålene med behandlingen av dine personlige data og om vi kan oppnå disse formålene gjennom andre midler, samt gjeldende juridiske krav.

Det kan være at vi noen ganger anonymiserer dine personlige data (slik at de ikke lenger kan forbindes med deg) av forskningsmessige eller statistiske grunner. I slike tilfeller kan vi bruke disse opplysningene på ubestemt tid uten å måtte varsle deg.

Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor betaling, transport og teknisk support. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernregelverk.

Cookies

Når du besøker våre nettsider, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Den gjør det lettere for deg, da cookies gjør at din mobiltelefon eller datamaskin f.eks husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Cookies gir også oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg. Du kan enkelt endre innstillingene i din nettleser slik at cookies ikke blir lagret på enheten din.
Alle IP adressene er anonymisert, og kan ikke spores tilbake til brukere. Vi analyserer informasjon om hvilke sider besøkene benytter og generell adferd av nettsiden, for å sikre at nettstedet hele tiden forbedres.

Hvor lagres mine personopplysninger?

Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS.

Kontakt

Har du noen spørsmål til denne personvernserklæringen, om hvordan Fleischer Couture behandler dataopplysninger – eller ønsker du at vi skal slette data vi har om deg? Du kan enkelt kontakte oss på telefon +47 22732619 eller via e-post til kundeservice@fleischercouture.no